Samtal & intervjuer

SETT 2013: Fredrik Andersson om att utveckla skolan tillsammans

2013-05-06
Skolledaren Fredrik Andersson från Ängelholm delar med sig av sina framgångsrika idéer om skolutveckling och berättar om hur han som rektor arbetar för att utveckla Magnarps skola. Han berättar om vilka fördelarna är med att använda internet och digitala verktyg.

"Grunden för skolutveckling är att ha mycket gemensam tid och en gemensam pedagogisk grundsyn. Det handlar om att vara trygg i pedagogiken och lärandet och då kan man använda IKT (internet, kommunikation och teknik) så att det blir ännu bättre."

Fredrik Andersson var en av finalisterna till Lärarförbundets Skolledarförenings pris för innovativa skolledare 2013.Mest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

85.791 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

42.012 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer. 

Samtal & intervjuer

Dags att begära lön som lärare

21.903 visningar 2014-05-15

Eva Persson, rekryterare på Lärarförbundet, tipsar dig som är lärarstudent eller ny lärare hur du ska tänka och handla när det är dags att begära lön för första gången. Desssutom slår hon hål på myten om ingångslöner och berättar varför det är bra med kollektivavtal.