Samtal & intervjuer

SETT 2013: Årstaskolan vann Scandinavian Learning Awards

2013-04-19
Martin Braekken Fernström om varför han och hans kollega Lotta Bohlin och deras elever vann priset Scandinavian Learning Awards, som delades ut på SETT-mässan. De vann med bidraget "Recoding Learning".

- Det känns fantastiskt roligt för våra elever. Vi jobbar med få uppgifter, med rikt innehåll med riktiga mottagare och en synlig process före, under och efter arbetet, säger Martin.

Juryns motivering:
"Banbrytande i sin enkelhet. Omisskännligt i sitt engagemang. Förebildsskapande i sin pedagogiska enkelhet. För att ni visar att det går!"

Läs mer om Årstaskolans arbete:

http://vaxersadetknakar.se
http://mattenauterna.se
http://bibblis.se
http://arstaskolan.seMest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

85.730 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

41.907 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer. 

Samtal & intervjuer

Dags att begära lön som lärare

21.842 visningar 2014-05-15

Eva Persson, rekryterare på Lärarförbundet, tipsar dig som är lärarstudent eller ny lärare hur du ska tänka och handla när det är dags att begära lön för första gången. Desssutom slår hon hål på myten om ingångslöner och berättar varför det är bra med kollektivavtal.