Ladda upp en egen film

Vill du dela med dig av en film om läraryrket och dess förutsättningar? Här kan du ladda upp den och dela med tittarna på Lärarkanalen!

Välj en fil att ladda upp
Välj en videofil från din hårddisk att ladda upp till Lärarkanalen.
Beskriv innehållet i filmen.
Beskriva din film med en passande titel och tydlig beskrivning. Det gör det mycket lättare för andra att hitta klippet.
Din information
 

När du klickar på Uplad-knappen påbörjas uppladdningen.
Om filen är stor kan det ta lite tid, så ha tålamod. När d laddat upp din film kommer den publiceras när den är godkänd av vår redaktion. Vi förbehåller oss rätten att välja vilka filmer som publiceras.

Mest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

84.796 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Kurser & utbildningar

Lärarmötet 2012: Så får du koll på din arbetstid

58.371 visningar 2012-10-24

Regionombudsman Sally Gordon på Lärarförbundet reder ut begreppen kring lagar och avtal om arbetstid för lärare samt varför frågan är så viktig att börja diskutera och hur man kan göra det.Se även den senaste filmen om lärares arbetstid, "Så får du koll på din arbetstid" Intervjun ingår i Lärarförbundets medlemsaktivitet Lärarmötet, filmen är tänkt att fungera som en inspiration till fortsatta samtal mellan lärare kring detta tema. Vill du se filmen och diskutera tillsammans med lärarna på din arbetsplats? Genomför då Lärarmötet på arbetsplatsen! Stöd kring upplägg, hur du kan genomföra samtalen och de andra filmerna finns på länken nedan. Där kan du också läsa mer om Lärarmötet och kommande teman. http://lararforbundet.se/lararmotet

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

40.943 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer.