Samtal & intervjuer

"Nu kan Ragunda stoltsera med - bästa musik- och kulturskolekommun" - 2014

2014-05-27
För sjätte året i rad delar Lärarförbundet ut priset, "Sveriges bästa musik- och kulturskolekommun". I år tar Ragunda hem titeln efter att ha legat i topp tre år i rad. 
- Genom att prioritera verksamheten med resurser och samtidigt hålla nere avgifterna, visar Ragunda att man satsar helhjärtat på barns och ungdomars möjlighet till kulturutövning, säger Eva-Lis Sirén, Lärarförbundets ordförande.  

Mest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

85.791 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

42.012 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer. 

Samtal & intervjuer

Dags att begära lön som lärare

21.903 visningar 2014-05-15

Eva Persson, rekryterare på Lärarförbundet, tipsar dig som är lärarstudent eller ny lärare hur du ska tänka och handla när det är dags att begära lön för första gången. Desssutom slår hon hål på myten om ingångslöner och berättar varför det är bra med kollektivavtal.