Kurser & utbildningar

Lärarmötet 2018: Praktiknära forskning, med Ulrika Bergmark

2018-04-26
Från Forskarmötet i Umeå den 25 april 2018. Ulrika Bergmark föreläste och därefter samtalade lärare i mindre grupper kring "Vad gör vi idag när gäller att arbeta med Vetenskaplig grund, beprövad erfarenhet och vetenskapligt förhållningssätt" i ett första samtal. Därefter gick det över till att handla om Vad kan vi vidareutveckla, hur kan vi arbeta med praktiknära forskning i mitt arbete. Dagen avslutades med en dialog mellan Ulrika och de deltagarna.

Mest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

85.791 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

42.012 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer. 

Samtal & intervjuer

Dags att begära lön som lärare

21.903 visningar 2014-05-15

Eva Persson, rekryterare på Lärarförbundet, tipsar dig som är lärarstudent eller ny lärare hur du ska tänka och handla när det är dags att begära lön för första gången. Desssutom slår hon hål på myten om ingångslöner och berättar varför det är bra med kollektivavtal.