Kurser & utbildningar

Lärarmötet 2016: Lärare i förskoleklass tipsar om språkutveckling och föräldrakontakter

2016-09-14
Hur man kan arbeta i en förskola och skola som präglas av flerspråkighet och mångfald. Flerspråkiga och nyanlända barn finns idag i hela Sverige och nu får du chansen att på Lärarförbundets kurs Lärarmötet förstärka dina kunskaper. Genom att utbyta erfarenheter och reflektera tillsammans med kollegor får du tips och tankar hur utveckla ditt eget arbete när är tillbaka i vardagen.
Lärarmötet i september, november 2016 och februari 2017

Mest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

85.730 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

41.910 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer. 

Samtal & intervjuer

Dags att begära lön som lärare

21.843 visningar 2014-05-15

Eva Persson, rekryterare på Lärarförbundet, tipsar dig som är lärarstudent eller ny lärare hur du ska tänka och handla när det är dags att begära lön för första gången. Desssutom slår hon hål på myten om ingångslöner och berättar varför det är bra med kollektivavtal.