Yrke:Lärare

lararforbundet.se - en webbplats för dina intressen och dina behov

2015-10-14
Lärarförbundets webbplats, lararforbundet.se ,är en helt unik upplevelse, byggd om från grunden för att vara en mötesplats för alla Sveriges lärare med möjligheten att få innehållet anpassat till dina intressen och behov.

Logga in på vår webbplats med ditt personnummer och medlemsnummer en gång och berätta för oss vad du jobbar med, var du jobbar och vad du är intresserad av. Hädanefter anpassas webbplatsen och blir en unik webb bara för dig med den information som är just den du behöver och vill ha.

lararforbundet.se dina intressen – dina behov!

Mest sedda

Yrke:Lärare

Lönestatistik och din löneutveckling

83.976 views 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Fördjupning

Så får du koll på din arbetstid

56.228 views 2012-10-24

Regionombudsman Sally Gordon på Lärarförbundet reder ut begreppen kring lagar och avtal om arbetstid för lärare samt varför frågan är så viktig att börja diskutera och hur man kan göra det.Se även den senaste filmen om lärares arbetstid, "Så får du koll på din arbetstid" Intervjun ingår i Lärarförbundets medlemsaktivitet Lärarmötet, filmen är tänkt att fungera som en inspiration till fortsatta samtal mellan lärare kring detta tema. Vill du se filmen och diskutera tillsammans med lärarna på din arbetsplats? Genomför då Lärarmötet på arbetsplatsen! Stöd kring upplägg, hur du kan genomföra samtalen och de andra filmerna finns på länken nedan. Där kan du också läsa mer om Lärarmötet och kommande teman. http://lararforbundet.se/lararmotet

Fördjupning

Så fixar du lönesamtalet!

40.248 views 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer.