Samtal & intervjuer

Inför Skolforum 2013: Lärarförbundet students seminarium

2013-09-23
Seminariet "Kicka bollen", som handlar om VFU och lärarutbildningen, går av stapeln den 29 oktober kl. 09.30 på Skolforum. Susanna Stavling, styrelseledamot i Lärarförbundet student, berättar mer.

I år är det fri entré för lärarstudenter till Skolforum och till alla seminarier. För att få din fribiljett med posten, skriv till skolforum@stockholmsmassan.se. Skriv ditt namn, din adress samt information om vilken lärarutbildning du går på i mejlet.Mest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

85.791 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

42.011 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer. 

Samtal & intervjuer

Dags att begära lön som lärare

21.903 visningar 2014-05-15

Eva Persson, rekryterare på Lärarförbundet, tipsar dig som är lärarstudent eller ny lärare hur du ska tänka och handla när det är dags att begära lön för första gången. Desssutom slår hon hål på myten om ingångslöner och berättar varför det är bra med kollektivavtal.