Samtal & intervjuer

Dan McCarthy, ordförande NASUWT

2019-01-11
En kort intervju med NASUWTs ordförande Dan McCarthy om förbundets arbete med att skydda och stärka lärares mentala välbefinnande.
Elevers brist på disciplin är topp 3 bland deras medlemmarnas prioriterade frågor. NASUWT har utarbetat strategier för att hantera frågan med fokus på skydd och stöd till sina medlemmar. 
NASUWT (National Association of Schoolmasters Union of Women Teachers)  representerar lärare och skolledare i hela Storbritannien. Facket organiserar i alla sektorer från förskolan till högre utbildning och representerar lärare i alla roller, inklusive skolledare Med över 300 000 medlemmar är det näst största lärarförbundet i Storbritannien. 

Mest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

85.791 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

42.012 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer. 

Samtal & intervjuer

Dags att begära lön som lärare

21.903 visningar 2014-05-15

Eva Persson, rekryterare på Lärarförbundet, tipsar dig som är lärarstudent eller ny lärare hur du ska tänka och handla när det är dags att begära lön för första gången. Desssutom slår hon hål på myten om ingångslöner och berättar varför det är bra med kollektivavtal.