Samtal & intervjuer

"Att vara medlem ger trygghet, gemenskap och stöd"

2019-10-18
I 43 år har Hannibal Haddad, modersmålslärare i Södertälje, varit medlem i Lärarförbundet. För honom är den viktigaste anledningen att vara medlem i Lärarförbundet , trygghet på jobbet, gemenskapen med medlemmarna och stöd vid exempelvis lönesamtal.

"Jag har vänt mig till facket vid två olika tillfällen och fått så stort stöd och hjälp. Jag är tacksam och det känns så skönt."

Mest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

85.730 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

41.910 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer. 

Samtal & intervjuer

Dags att begära lön som lärare

21.843 visningar 2014-05-15

Eva Persson, rekryterare på Lärarförbundet, tipsar dig som är lärarstudent eller ny lärare hur du ska tänka och handla när det är dags att begära lön för första gången. Desssutom slår hon hål på myten om ingångslöner och berättar varför det är bra med kollektivavtal.