Påverka

Allt börjar med en bra lärare 2

2013-10-31
Vi har alla haft minst en. En fantastisk lärare som gjorde det omöjliga möjligt. Som sett och bekräftat. Som lyssnat och förklarat.

Med satsningar på lärarna kan vi nå hur långt som helst! För allt börjar med en bra lärare.

Se filmen och sprid till dina vänner och kollegor!

Om filmen
För att fler ska få upp ögonen för lärarnas viktiga roll i samhället har Lärarförbundet tagit fram två filmer. Den första "Allt börjar med en bra lärare"-filmen har setts av hundratusentals personer - på bio, på webben, i Sverige och över hela världen. Här är uppföljaren!

Se den första "Allt börjar med en bra lärare"-filmen.

Läs mer om kampanjen Allt börjar med en bra lärare .


Mest sedda

Yrke:Lärare

Lönestatistik och din löneutveckling

84.381 views 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Fördjupning

Så får du koll på din arbetstid

57.104 views 2012-10-24

Regionombudsman Sally Gordon på Lärarförbundet reder ut begreppen kring lagar och avtal om arbetstid för lärare samt varför frågan är så viktig att börja diskutera och hur man kan göra det.Se även den senaste filmen om lärares arbetstid, "Så får du koll på din arbetstid" Intervjun ingår i Lärarförbundets medlemsaktivitet Lärarmötet, filmen är tänkt att fungera som en inspiration till fortsatta samtal mellan lärare kring detta tema. Vill du se filmen och diskutera tillsammans med lärarna på din arbetsplats? Genomför då Lärarmötet på arbetsplatsen! Stöd kring upplägg, hur du kan genomföra samtalen och de andra filmerna finns på länken nedan. Där kan du också läsa mer om Lärarmötet och kommande teman. http://lararforbundet.se/lararmotet

Fördjupning

Så fixar du lönesamtalet!

40.522 views 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer.